Over ons

Persoonlijke aandacht en snelle levering!

Sinds 2012 hebben wij ervaring met het leveren van GPS ontvangers die speciaal gemaakt zijn voor gebruik met de iPad. Wij vinden het erg belangrijk om onze klanten goed en snel te helpen. Omdat we alleen producten van hoge kwaliteit willen verkopen zijn de GPS ontvangers die wij verkopen voorzien van het MFI certificaat.

Uiteraard zijn veilige betaalmethodes en een snelle levering vanzelfsprekend! Jij wilt je bestelde product natuurlijk zo snel mogelijk kunnen gebruiken.

Heb je een opmerking of vraag? Neem dan even contact met ons op!

iPadGPS.nl is onderdeel van E-Voke.

Ons team

Joost-eigenaar

Joost Keijzer Eigenaar

Demelza Voogt Mede-eigenaar

Wat wij voor jou kunnen doen!

Kom je er niet helemaal uit of weet je niet zeker welke GPS ontvanger het meest geschikt is voor jouw toepassing? Neem contact met ons op en we zorgen ervoor dat je snel en vakkundig word geholpen!

Door onze lange ervaring met GPS ontvangers weten wij precies waar we op moeten letten bij de inkoop hiervan. Ook leveren wij alleen gerenommeerde A-merken!

Na het plaatsen van jouw bestelling gaan wij direct voor je aan de slag om ervoor te zorgen dat je de pakketbezorger zo snel mogelijk kunt omarmen!

Ondanks jouw zorgvuldige keuze kan het toch voorkomen dat je niet tevreden bent met het bestelde artikel. Je kunt jouw bestelling daarom binnen 14 dagen aan ons retourneren. Je mag dan kiezen of je het product wilt omruilen voor een ander of liever je geld terug krijgt.

Doen we niet moeilijk over!

Wij richten ons al sinds 2010 op de verkoop van (USB) GPS ontvangers voor navigatie op de PC, laptop of tablet. Eerst met “jwebshop”, daarna met “de Watersport WebWinkel” en nu met “ipadgps.nl”, deze website die speciaal is ingericht voor de verkoop van GPS ontvangers en bijbehorende accessoires. In al die jaren hebben wij al meer dan 3000 klanten naar tevredenheid aan de juiste GPS ontvanger geholpen!